WK Masters 2012: Voorbeschouwing

Vanaf zondag begint het WK voor onze Masters in Italië. Als we kijken naar de inschrijflijsten mogen we stilletjes toch hopen op 7 medailles waarvan toch wel enkele gouden. Een overzichtje:

Maandag komt Agnes Van Obberghen aan de start op de 100m schoolslag. In haar categorie 80-84jaar is ze topfavoriete!

Haar trainingsmaatje Eliane Pellis start eveneens op de 100m schoolslag en ook zij is topfavoriet in de categorie 75-79jaar. Ze zal wel stevige concurrentie krijgen van Stastna Marcela uit Tsjechië. Duimen dus dat ze goud kan pakken!

Op de 200m rugslag start Georges Verhelst en ook hij heeft medaillekansen in zijn categorie 80-84jaar. Hij staat ingeschreven met de 2e snelste tijd!
Na zijn 200m rugslag start hij net zoals de dames op de 100m schoolslag.  Er zijn er 4 sneller ingeschreven als hem, dus wie weet is een medaille toch nog mogelijk!

Woensdag zwemt Agnes de 50m schoolslag en is zoals verwacht de topfavoriete!
Eliane is ingeschreven met de 3e snelste tijd en ook hier zijn dus medaillekansen!

Vrijdag zwemmen onze dames nog de 200m schoolslag en opnieuw is Agnes topfavoriete. Haar inschrijftijd is maar liefst 1minuut en 50seconden SNELLER dan de concurrentie!
Eliane is op dit nummer eveneens topfavoriet met een inschrijftijd van min. 20seconden sneller dan de rest in haar categorie!!
Georges start eveneens op dit nummer en is met de 5e tijd ingeschreven.

We wensen onze zwemmers veel succes volgende week!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.