Provinciale Kampioenschappen 16/10: Voormiddag

Voor onze A-zwemmers was dit het laatste deel van de Provinciale Kampioenschappen. Voordat we dit verslag beginnen, kunnen we vaststellen dat ALLE zwemmers hun seizoen super goed gezwommen zijn. De trainers hebben ze al heel wat kilometers laten zwemmen en dit werpt na een goede maand al heel wat resultaten op! Wat gaat dit geven later op het seizoen?? Afwachten maar… !!

De laatste dag van het PK begon met de 100 vlinderslag. Enkel bij onze dames haalden we een besttijd en 2 medailles. De besttijd en het zilver kwamen van Jelka en de 2e medaille kwam van Lindsay die zich naar het brons zwom.

Op de 400 vrije slag telden we ook enkele medailles en besttijden. Simon, Cis en Lara zwommen besttijden. Lotte haalde het brons binnen en Victor greep weeral het zilver met een besttijd.

100 schoolslag. Ook hier hadden we een nieuwkomer die zich liet opmerken. Dries Paenen en onze andere nieuwkomer Jetske Speeleveld zwommen zich beide naar het goud! Arno haalde het brons en Audrey zwom een besttijd.

Als afsluiter van het PK (Enkel de lange afstand volgt nog) werd er de 4*50 wisselslag mannen gezwommen. Weeral een topper van formaat van onze heren!
Benjamins: GOUD met Simon en Vincent V.
Miniemen A: GOUD met Victor en Bram
Miniemen B: Zilver met Cis, Dries en Emiel
Kadetten: Goud met Arno
Open: Zilver met Samuel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.