Stage: dag 3

Gisterenavond hebben we nog ontdekt dat we verfrissing konden zoeken in de kelder van het hotel. Hier staan eveneens een pooltafel en pingpongtafel die ’s avonds gretig gebruikt worden.

De zwemmers van Kim konden vanochtend iets langer slapen. Alhoewel: dat was de bedoeling, want de meesten zaten al rond half 7 in de gang omdat het te warm was om te slapen. Zij hebben deze ochtend een droogtraining gekregen op een nabij grasveld.
Na de droogtraining mochten ze wat zonnen en hebben ze nog gevoetbald.

De anderen hadden zwembadtraining en de eerste wv’s werden gezwommen door Philippe, Margot en Katrien. Hieruit bleek dat de trainingen een zeer positief effect hebben op de zwemmers. Vooral op Philippe en Margot.

Na de ochtendtraining hebben we een winkeltje gevonden met ontzettend veel fruit, tot groot jolijt van onze zwemmers. Water en fruitsap wordt hier met liters gedronken.

Het grote ‘moordspel’ is nog steeds bezig en op dit moment hebben we nog 4 overlevenden! Lotte, Lara, Audrey en Emiel.

Morgen hebben de zwemmers van Wouter geen training en kunnen zij eindelijk eens languit genieten van het stralende weer hier.

Nog een leuk weetje: De poetsvrouwen zijn gaan klagen bij Wouter dat de kamers te rommelig zijn (Raraaaa) en ze worden dus niet meer gekuist totdat de grond en de zetels vrijgemaakt zijn. Vooral bij de kleinste meisjes en Emiel/Philippe is dit dus het geval.
Na orders van Wouter kwam er bij iedereen wat verandering in, maar niet bij iedereen.

Zonnecrème en aftersun wordt hier volop gebruikt want bij de meesten begint er een rood kleurtje te komen.. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen zoals Gill en Hanne die kakbruin zien. Enkele andere zwemmers beginnen hun stilletjes aan te volgen.

De eerste foto’s zijn we aan het uploaden op onze fotopagina zodat jullie een beeld kunnen vormen van onze stage!

Aaaah en Tom is zeer tevreden: de weegschaal werkt weer en heeft een vaste plaats in het zwembad gekregen!

Slaapzoen
Katrien en Margot en al de rest!

Foto: De epic klok van het zwembad met de leuke lichtjes!

3 gedachten over “Stage: dag 3”

  1. Heel leuk verslag!
    PS : ik kijk uit naar foto’s van Wouter zijn groep.. bedankt

  2. Er worden enkel door de zwemmers foto’s getrokken, maar er wordt voor gezorgd dat ook van de zwemmers van Wouter foto’s komen.

    Vermits zij vandaag geen training hadden, zullen er vrijdagavond foto’s verschijnen van de training. En morgenavond is er een groepsspel en zullen er ook veel foto’s getrokken worden.

    Tine: Lotte leeft zeker nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.