Bedankwoordje van Amand en Guy!

Beste allemaal,

Onze “eigen wedstrijd”-maand is achter de rug.

We hebben gisteren heel wat complimenten mogen ontvangen over de organisaties van Flanders Open en Vlaamse Jeugd. En ondanks het uitblijven van een uitslag (we hopen deze week hiermee eindelijk rond te raken…), ook voor Pepermans.

Een en ander was totaal onmogelijk geweest zonder jullie ongelooflijke inzet. We zouden jullie hiervoor dan ook enorm willen bedanken.

Dat ondertussen onze zwemmers heel mooie resultaten behaald hebben, en zich geamuseerd hebben, is natuurlijk de eindbetrachting, en ook hier, denken we, in geslaagd te zijn :

·         1 week na de Vlaamse zwemt Kimberly op de ADSR haar zeer verdiende limiet voor de OS 2012; Pieter blijft slechts 1 tiende boven zijn limiet voor Londen
·         Tijdens de Vlaamse zwemmen naast Kimberly en Pieter ook Jolien en Ward hun limiet voor het EK in het Sportpaleis; Kim en Egon hebben de limiet in zicht.
·         Verder zijn er medailles voor : Anika, Arno, Jen en Victor
·         Op de Vlaamse Jeugd wordt Nathalie 2x Vlaams kampioen,
·         zijn er hoopgevende medailles voor Andres, Cis, Jelle,
·         en blijven er een aantal zwemmers op een zucht van een medaille (Frederik, Vincent 2x
·         De kers op de taart zijn echter de aflossingen, vooral op zondag, 3x goud (met Cis, Nathalie en Lara), 2x zilver (1x met Cis én 1 ploeg met wel 3 AZSC’ers : Andres, Frederik en Jelle) en 1x brons (met Cis)
·         Maar vooral zovele persoonlijke records…

Een dikke proficiat dus voor alle zwemmers en trainers, voor hun maandelange werk; een dikke dankjewel aan alle medewerkers voor 3 weekends hard werk.

Tot onze volgende wedstrijd,

Guy en Amand

Een gedachte over “Bedankwoordje van Amand en Guy!”

Reacties zijn gesloten.