Provinciale Kampioenschappen 15/10: Namiddag

Zo hard er ’s morgens al door enkele zwemmers gezwommen werd, eens zo hard ze deze middag zwommen!

Het middagprogramma begon met de 200 meter vrije slag. Vele AZSC-zwemmers kwamen hier aan de start, maar enkelen sprongen er toch bovenuit! Nieuwkomer Jetske (S2aJ), Vincent (S2bJ), Simon en Frederik (S2aJ), Cis (JKP) en Ivan (S2aJ) zwommen allemaal een besttijd!! De enige medaille op dit nummer kwam van onze JKP-zwemmer Victor. Hij behaalde een knappe 2e plek met een besttijd!

Op de 200 vlinder kwam enkel Lindsay (S2aO) aan de start. Ze zwom geen bessttijd maar haalde wel zeer knap het goud binnen!

200 wissel: weer heel wat starten!
Caroline (S2bO), Lara, en Cis zwommen een mooie besstijd. Jelka greep het brons net weg voor Audrey haar neusje en Victor pakte weer het zilver!

50 rug: Enkel Emiel (S2bO) zwom hier een bessttijd.

De Aflossing: 4*50 vrije slag was een TOPPER! Als afsluiter van de dag lieten onze mannen zich nog eens van hun beste kant zien en haalden maar liefst in elke aflossing een medaille !!
De Benjamins met Simon en Frederik haalden het goud!! Miniemen A met Bram en Victor grepen evenees het goud en de Miniemen B met Emiel en Cis werden vlak na hen 2e. In de Open categorie met Arno en Samuel zwommen onze mannen zich nog naar een knappe 2e plek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.