Zin om mee te werken aan filmproject ?

There's More Beneath The Surface ‘Rooftop Pigeons’, 2de jaars-studenten van het Rits, zijn op zoek naar goede zwemmers,….

Hun onder water opnames zullen  doorgaan op 7 mei, ( de nacht van zaterdag op zondag )  in “onze” Wezenberg. Overdag ( 7 mei ) zal er even een oefenmoment zijn ( boven water ) zodat iedereen weet wat zijn/haar taak is.   

There’s more beneath the surface. Onder die slogan gaan een klein dozijn tweedejaarsstudenten van het RITS aan de slag om een innoverend filmproject uit te werken. De studenten, verzameld onder de naam ‘Rooftop Pigeons’ wonnen de voorrondes van de prestigieuze ‘We love stories’-wedstrijd (van Toshiba.) In die wedstrijd draait het erom een viral te maken. Verschillende filmscholen uit Europa stuurden hun ideeën in, en het idee van de Rooftop Pigeons is een van de genomineerden.

Daardoor hebben ze nu 3 maanden om dat idee uit te werken: een groots onderwaterspektakel, waarbij een protagonist een lange wandeling maakt op de bodem van een olympisch zwembad, terwijl er rond hem een heel scala aan activiteiten ontvouwt. Cheerleaders voeren hun dansje uit, een fanfare wandelt voorbij, enkele worstelaars bekampen elkaar, enzovoort. De hele 50 meter ontdekt de wandelaar nieuwe elementen onder water.

Wat dat zo innovatief maakt, is het feit dat alles in één keer gefilmd wordt, een zogenaamde plan séquence. Eén doorlopende beweging, een ongelooflijke choreografie, waarbij niks fout mag gaan.

Een klein dozijn tweedejaarsstudenten is natuurlijk niet genoeg om een heel olympisch zwembad te vullen. Daarom zoeken ze nog duikers en watersportspelers (waterballerina’s, waterpolospelers, …) om alle rollen te vervullen.�
Wil jij meewerken aan dit prestigieuze project? Laat dan zeker iets weten!

Meer info : www.welovestories.net: theres-more-beneath-the-surface of rechtstreeks bij Cynthia Vertessen :  cynthia-vertessen@hotmail.com

En… hou ons op de hoogte hoe het geweest is !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.