09.01.2011- Wisselsprintcriterium Frank Pepermans

Vroeg  uit de veren voor organisators en helpers om de wedstrijd van vandaag tot een succes te maken.  Ondanks de verhuis van de wedstrijd naar de Wezenberg omwille van de brand in het zwembad Groenenhoek was er van de korte planningstijd weinig te merken.

Een zeer groot aantal aanwezige zwemmers maakten van deze thuiswedstrijd een heuse topper.  Onze zwemmers presteerden op hun best en vele PR werden verbeterd.  De Finales gaven een speciale touch aan het geheel, opgeluisterd met djembé.

Wij willen dan ook van harte alle aanwezige zwemmers, ouders, coachen, officials, juryleden, helpers en organisators van harte bedanken voor hun inzet.

Nà de drukke en lange wedstrijddag kregen onze zwemmers, ouders en hun trainers nog een nieuwjaarsreceptie aangeboden.  Dit werd door iedereen letterlijk en figuurlijk ‘gesmaakt’.  Hier op werden alle trainers, officials en leden van het zwemcomité verdiend in de bloemetjes gezet. Zij kregen een blijk van waardering én een geschenk als beloning voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar.

Ook de verdienstelijke prestaties van onze zwemmers (van de jongsten die hun 1500 meter zwommen tot de masters) werden in the picture geplaatst.

Iedereen kan terugbikken op een geslaagde dag en een mooi begin van 2011. 

De uitslag is hier te raadplegen en foto’s staan online.

Geniet alvast van een impressiefilmpje! (meer media op de nieuwe pagina “media”)