Jma en S3 buitengewoon in eigen bad!

Afgelopen weekend doken we met 12 zwemmertjes eindelijk nog eens in ons eigen bad voor een wedstrijd. Dit resulteerde in 14 pr’s (van de 24 starten) en in 21 top-5 plaatsen!
De zwemmers keerden in totaal met 15 medailles naar huis en daar bovenop zwom de aflossing met Anouk, Sofie, Katrien en Britt nog een mooie 2e plaats.

De meest opmerkelijke gebeurtenissen van de middag op een rijtje:

  • Ilvi die 1.38.84 zwemt op de 100 ss
  • Jason met zijn 1.29.81 en 1.18.40 op de 100 rug en 100 vs
  • De spannende serie van de 100meter vrije slag, met 4 zwemsters die bij Wouter trainen, die gewonnen werd door Thali, gevolgd door Sophie, Katrien en Sofie. Thali, Sophie en Katrien eindigden alle 3 binnen een verschil van 0.50 honderdsten!
  • De aflossing die gezwommen werd en bijna gewonnen werd door de zusjes Van Gelder en Van Sprundel, dankzij de eindsprint van Britt ( dit leidde tot grote frustratie van de zwemmers van SVAZ)

 

We willen ook allemaal Johan bedanken om Wouter te vervangen tijdens de wedstrijd omdat hij nog met zijn andere club in Nijlen zat. En we willen allemaal merci zeggen tegen Wouter om toch nog langs te komen (de meeste hadden het niet gemerkt doordat ze zich mentaal aan het voorbereiden waren voor de aflossing ). Toen Wouter de tijden zag, was hij in het algemeen zeer tevreden en de zwemmers zijn meer dan tevreden met Wouter en zijn (zware maar leuke) trainingen wat leidt tot deze mooie prestaties!

Hop naar de avondwedstrijd in Merksem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.