S2 schittert op BJK

Met de 2 individuele medailles voor Tine (brons op 50 VS & 400 Wissel) en 4 medailles met de aflossingen (goud en zilver voor Tine,  zilver voor Victor & Antonio) en tal van persoonlijke besttijden, deden onze meisjes en jongens het fantastisch op het afgelopen BJK. En er zat absoluut nog meer in. BJK Aflossing dames BJK Aflossing Heren 

Ondanks zijn verkoudheid en verstopte neus behaalde Victor besttijden én 2 vierde plaatsen. Met zijn “trainingstijd” tijdens de wedstrijd in Eindhoven had makkelijk 2 extra podiumplaatsen in de wacht gesleept. Ook voor Jelka (1ste maal BJK en kansen op de 100 VL) en Arno had er ongetwijfeld meer ingezeten (op zijn favoriete SS), als ze hun zenuwen hadden kunnen bedwingen, ook voor hen moet je er de “trainingstijden” uit Eindhoven er maar even bijleggen. Dit belooft  voor de toekomst.

Maar ook de prestaties van de anderen mochten gezien worden. Kijk maar eens naar volgende verbeteringen van hun persoonlijke besttijden :

  • Antonio : 14″ op de 400 VS
  • Audrey : 45″ op de 400 VS
  • Jelka : 3″ op de 100 VS, 3″ op de 200W
  • Tine : 22″ op de 400 W, 4″ op de 200 W, 2″ op de 100VS
  • Victor : 22″ op de 400W
  • Yara : 12″ op de 400VS, 6″ op de 200W

En voor Pjotr & Arno zit er volgende maal zeker meer in.

Ook de andere Brabo zwemmers presteerden meer dan behoorlijk : lees er alles over op de brabo-site.  De aflossingen waren het hoogtepunt voor de supporters, vooral op zaterdag, waar Brabo erin slaagde zowel de gouden als de zilveren plak binnen te halen; Tine, Victor & Antonio zorgden er mee voor dat de zogenaamde B-ploegen zich op de 2 plaats zetten.

Dikke proficiat. Geniet van jullie vakantie !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.