Nieuwe procedure inschrijving

Procedure

Op vaste tijdstippen organiseert zwemschool KAZSC een zwemtest voor nieuwe kandidaat zwemmers. Er zijn 3 testmomenten per jaar: vóór de Kerstvakantie, vóór de Paasvakantie en vóór de zomervakantie, met de bedoeling te starten na deze vakanties. Indien u zoon/dochter wenst deel te nemen aan de zwemtest, lees onderstaande grondig door.

BELANGRIJK: Enkel indien u zoon/dochter aan onderstaande voorwaarden kan voldoen, heeft het zin om in te schrijven voor de testweek. Inschrijving kan via testen@kazsc.be

–          Kinderen moeten minimaal 5 jaar zijn bij aanvang van de zwemlessen.

–          Kinderen moeten opdrachten, in het Nederlands, kunnen begrijpen en uitvoeren.

–          Kinderen moeten vragen, gesteld in het Nederlands, in het Nederlands kunnen beantwoorden.

–          Kinderen ouder dan 7 jaar moeten 3 zwemslagen kunnen zwemmen: vrije slag (crawl), rugslag (rugcrawl) en schoolslag en deze slagen min. 25 meter kunnen afleggen in het diep bad met correcte technische uitvoering.

–          Kinderen ouder dan 8 jaar moeten het keerpunt van de 3 zwemslagen beheersen, alsook startduik kunnen uitvoeren van het startblok.

–          Kinderen vanaf  +/- 10 jaar komen in aanmerking voor competitie. Om aan competitie toegelaten te kunnen worden, moet men de 4 zwemslagen kunnen: vrije slag (crawl), rugslag (rugcrawl), schoolslag en vlinderslag (dolfijn), alsook keerpunten en startduik.

–          Recreatief zwemmen kan vanaf +/- 12 jaar. De zwemmer moet een basis hebben van schoolslag, rugslag (rugcrawl)en vrije slag (crawl).

 

–          Indien uw kind slaagt voor de test en er beschikbare plaats is in de zwemschool, dient onderstaande in acht genomen te worden:

  • Een zwemseizoen loopt van september t/m juni. Het lidgeld zwemschool[1] voor zwemseizoen 2010-2011 bedraagt € 190,- + éénmalig € 15,- administratie-kosten. Dit lidgeld dient betaald te worden vóór aanvang van de 1ste les.
  • Elke zwemgroep zwemt min. 2 uren per week. De zwemmer is steeds aanwezig op de lessen.
  • De zwemmer is steeds tijdig aanwezig.
  • Overgangen naar volgende groepen, zijn op vaste tijdstippen, zijnde Kerstvakantie, Paasvakantie en op het einde van het schooljaar.
  • Dagen en/of uren van de lessen zullen bij elke overgang naar een volgende groep wijzigen.

Alle groepen zwemmen niet noodzakelijk in hetzelfde zwembad.

 


[1] Lidgeld recreatie en competitie vanaf € 200,-

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.